Nieuws

Belgisch Kampioenschap 2022

Na al die jaren in Antwerpen werd dit jaar besloten om het Belgische kampioenschap OK te laten plaats vinden op het Meer Les Lac de l’ Eau d’heure meer bekend onder de naam Plate Taille. Met 42 deelnemers van 6 nationaliteiten gingen we dan ook van start op zaterdag middag, de wind was de spelbreker  met 1 -3 bf was het dan moeilijk zeilen toch werden er 2 wijdstrijden gezeild. Na het douchen werden we verwacht op het avonddiner wat dan ook uitstekend was en met wat vermaak van Rod Andrew songs gingen we verder de avond in met in het achterhoofd dat we op zondag morgen er vroeg moesten bij zijn voor het ontbijt want de start was om 10 uur. De wind kwam uit de ander richting en om een mooie startlijn te vinden was het ook niet evident het werd er als maar niet beter op, het werd een zeer langzame strijd om toch de finish te halen, toch werden er 3 wedstrijden gezeild. Zo kwam een einde aan een tof weekend. We willen zeker een dank uitbrengen aan het bestuur van de OK organisatie die prachtig werk leverde en de organiserende club.